Bytový dom

Prvorepubliková bytová vila, kompletne zrekonštruovaná podľa návrhu architektov zo štúdia DONLIĆ, obsahuje 5 jednotiek. K domu patrí udržiavaná záhrada a 5 parkovacích miest na spevnenom povrchu. Prestížna adresa v diplomatickej štvrti kúsok od Stromovky je ľahko dostupná z centra i z letiska.

V zníženom prízemí je umiestnený byt 4 + kk (135 m2) so 40metrovou juhovýchodnou terasou. V 1. a 2. nadzemnom podlaží sa nachádza najväčší, mezonetový byt 4 + kk (180 m2) so 60metrov veľkou terasou, balkónom a krbom. 2. podlažie ďalej tvorí 100-metrový byt 4 + kk s balkónom na juhovýchod, 3. podlažie 150metrový byt 4 + kk s krásnym výhľadom. Všetky tieto jednotky majú 2 kúpeľne a šatňu alebo komoru. V podkroví bola vytvorená dostavba podkrovia s veľkorysou obývacou izbou a prípravou na kuchynskú linku, spálňou s pôsobivým výhľadom, ďalej kúpeľňou a komorou. Podkrovný byt je prázdny a pripravený na dokončenie podľa predstáv majiteľa, ostatné jednotky sú obsadené bezproblémovým dlhodobými nájomníkmi.

Okná sú drevené špaletové, v podkroví potom ateliérové okná českej remeselnej značky Solara. Podkrovný byt má klimatizáciu a podlahové vykurovanie. V obytných miestnostiach sú parkety (v podkrovnom byte masívne drevo). Vykurovanie plynové. V dome sú bezpečnostné dvere, zabezpečovacie zariadenie, kamerový systém a satelitný príjem. Na záhrade je spevnená plocha pre parkovanie, udržiavaný trávnik a vyrastené stromy.

Lokalita s tradičnou vilovou zástavbou s veľkými záhradami ponúka bývanie bokom od mestského ruchu a zároveň v rýchlom dosahu centra aj všetkých služieb. V dochádzkovej vzdialenosti sú 2 stanice metra linky A (Hradčanská a Dejvická) aj zastávky električiek i autobusov. V okolí funguje veľa kvalitných reštaurácií, kaviarní alebo obchodíkov s delikatesami zo všetkých kútov sveta aj niekoľko materských a základných škôl. Pár krokov od domu začína rozľahlá Kráľovská obora Stromovka.

Čistá podlahová plocha 773,12 m2, terasy 100 m2, balkóny 12 m2, zastavaná plocha 268 m2, záhrada 741 m2, pozemok 1009 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    28314
  • Predajná cena
    Predané
  • Čistá podlahová plocha budovy
    885 m²
  • Terasa
    100 m²
  • Balkón
    12 m²
  • Hrubá podlahová plocha budovy
    997 m²
  • Zastavaná plocha
    268 m²
  • Pozemok
    1 009 m²
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.